De eerste nacht sliepen wij wat onrustig, maar Charlie niet hoor die sliep als een roosje vannacht. We hebben een tweede bench op de slaapkamer staan en daarin het geleende Deventer mandje ,de knuffel uit het nest , Woezel en een tikkende wekker.Het is dat de wekker van Ad om 5.30 afloopt anders hadden we wel doorgeslapen maar Charlie is nu ook wakker, dus Ad heeft hem snel uit de bench gehaald en op het tussenbalkon ( dit is een portaal voor de trap) op de plasgrasbak gezet en toen meteen met de lift naar beneden.

Daar heeft hij grote boodschap gedaan en toen kreeg ik dus Charlie in mijn nek gezet, haha, goedemorgen.

Voordat Ad wegreed (1 uurtje later ) heeft hij Charlie nog een keertje naar beneden gebracht en hebben Charlie en ik nog een uurtje gedoezeld, gezellig hoor. Dan toch maar even voor mijn ontbijt naar beneden gedaan. Zo kon ik rustig boven ontbijtje eten.....hoewel , rustig...Charlie was fit en had zijn slaap nu echt wel uit. Even gespeeld en toen heb ik hem in een bench gezet om mezelf op mijn gemak te douchen en aan te kleden.

Meteen daarna weer  de lift in , naar beneden en weer een plasje, goed zo !

We hebben het met het werk zo kunnen regelen dat er de komende 5 weken altijd een van ons beide thuis is. Dit om Charlie snel zindelijk te krijgen, en om te wennen aan het alleen zijn. Dino ( ons vorig markiesje) , kon dat dus niet , zodat of een van ons beide thuis was of hij ging naar de oppas.

April wordt een drukke maand voor Charlie en ons, socialiseren, zindelijk maken, alleen leren blijven en met van alles en iedereen kennismaken.

 

Charlie heeft een mandje met speelgoed wat hij snel weet te vinden, hij moet natuurlijk iets hebben wat onderop ligt, dus wat doe je dan.....

Maak jouw eigen website met JouwWeb