De zomer van 2019 kent behoorlijk wat hete dagen, dus ijsjes!

 

Deze zomer gaan we 12 dagen naar Duitsland, net over de grens met Groningen- Drenthe. We huren een vakantieonderkomen aan de sluis met ons uitzicht over de akkers en bomen. Iedere ochtend en tegen schemering zien we een paar hertjes in de velden. De eerste paar dagen is het nog erg warm maar dan wordt het aangenaam zomerweer en trekken we er op uit. Ad heeft veel last van zijn knie dus geen eindeloze boswandelingen maar meer plaatsjes bezocht met de nodige pauzes. 3 augustus zijn we 40 jaar getrouwd en komen er vrienden van ons met hondje Zino 2 nachten logeren om dit met ons te vieren. Gezellig !

Dan breekt september aan en voor de 2de keer dit jaar gaan we naar Duitsland.

We hebben een week een huis in het Sauerland gehuurd met omheinde tuin, sauna en jacuzzi aan de rand van het bos, in Bromskirchen. We bezoeken wat plaatsjes in de buurt en wandelen rund um hause. Wij hebben geboekt via facebook/messenger/email maar voor meer foto's kijk even op de site van tourist on line.

Eind november gaan we nog een midweek naar Landgraaf , het zgn. wellnesshuis. Waar we al eerder waren. Omdat Ad wat grieperig is blijven we dichtbij het huis met wandelen en in de middagen trek ik er alleen op uit om te gaan shoppen waar ik Ad en Charlie niet bij kan gebruiken. 

Sinds wij in Wellnessparklaan komen wordt er t.o het huis (niet zichtbaar, nooit overlast gehad) gebouwd aan een nieuw villawijkje. Nu kun je nog steeds daar achter langs doorsteken om op een leuke gemarkeerde route (paars paaltje) terecht te komen. Ook een kort rondje vanuit huis is daar ideaal te maken. Hoop dat dit zo blijft in de toekomst. Ik heb even in woord en beeld beschreven hoe je de gemarkeerde wandeling oppikt . De  originele wandeling vind je onder de volgende link ; 

Maak jouw eigen website met JouwWeb