Per toeval kom ik er achter dat er 2x per dag op gezette tijden een groepje mensen met hun hond gaat wandelen. Ze lopen altijd hetzelfde rondje en het is op loop-fietsafstand van huis. Het is in de bossen bij de Geffense Plas wat ik goed ken. Charlie vind het wel leuk , totdat er een Flatcoated reu, beetje "leader of the pack" hem dat even laat weten. Dan lopen we weer een paar keer en is deze er niet bij . Maar de laatste keer , was deze "Flat"  weer van de partij en dook op Charlie  om weer even zijn plaats te bevestigen. Die wandeling was hij behoorlijk angstig en moest ik echt op letten dat Charlie niet de poten nam het bos in. Het was voor hem geen ontspannen wandeling . Een paar dagen later was ik daar zonder de groep en ik zag Charlie flink snuffelen en alert om zich heen kijken. Jammer , weet niet of we dus nog vaak mee zullen lopen. Hier even een paar foto's van een aantal van het groepje.

Dan breekt eind september aan, en daarmee ook het jaarlijks terugkerende Markiesjesweekeinde. Ook wij hebben weer een cottage gehuurd op het hondvriendelijke vakantiepark Het Liederholt.

We komen op vrijdagmiddag aan en die avond hebben we al een treffen met mensen en hondjes die we kennen van het forum waar ik veel tijd op de pc doorbreng, nl. De vrolijke Viervoeters.Iedereen die meedoet heeft gezorgd voor wat eten en drinken en zo hebben we een gezellig samenzijn.

Zaterdag gaan we wandelen bij het park en bij terugkomst wat spelletjes

Tussendoor vieren we mijn 55e verjaardag met wat forum vrienden

en dan is Charlie moe na zo´n weekend en kan hij lekker relaxen zoals hij dit het liefst doet