De maandag is de avond van de eerste behendigheidsles.....ohhhh dat is afzien voor mij , want Charlie vind alles leuk maar heeft totaal geen aandacht voor mij. Zou dit nog goedkomen?

 

En ja hoor, 5 lessen later met veel lekkernijen gaat het goedkomen met Charlie. Diploma binnen!

In juni zijn er naast vele natte dagen ook zonnige dagen en als ik vrij ben, gaat Charlie achterin de mand om in de omgeving wat te fietsen. Bijvoorbeeld een dagje maas , met zwempartijtje tussendoor , en af en toe los lopen naast de fiets.     

Regelmatig gaan Charlie en ik naar het losloopwandel gebied bij het water hier vlakbij. Zo ook vandaag en we komen een roedel tegen van 2 volwassen border collies, die alleen aandacht hebben voor de bal die hun vrouwtje steeds weggooit. Maar er is ook een border pup bij , en Charlie en hij vinden het wel gezellig samen .

Het water is best schoon daar , behalve bij het begin en einde van die "vijver'.

En inderdaad juist daar gaan ze met zijn tweetjes vol erin. Bah, wat een stank. Dus maar weer terug gelopen en ze daar het schone water in gestuurd om de meeste viezigheid kwijt te raken. Bij thuiskomst heb ik Charlie toch maar even in bad gezet met een shampoo want hij bleef stinken. In zijn eerste levensjaar is Charlie haast meer in bad geweest dan Dino in zijn hele leven.

Maak jouw eigen website met JouwWeb