Charlie houdt de boel goed in de gaten , zodat we hem zeker niet vergeten als we op vakantie gaan.

Ook dit jaar gaan we met Charlie naar 2 verschillende vakantieadressen in Nederland. En dit jaar hebben we echt zomerweer, 2 weken lang , buiten ontbijten, volop zonneschijn zelfs af en toe té , maar vorig jaar hadden we 2 weken regen en dan is alles net wat minder mooi en plezierig. Ik zal hier wat foto's neerzetten waar je een indruk krijgt van wat Charlie die weken meegemaakt heeft.

Het eerste huis is in Zuid-limburg, bij het plaatjes Vijlen, het hoogstgelegen dorp van Nederland. Het is een gedeelte van een oud vakwerkhuis uit 1735 maar van alle gemakken voorzien. Uitzicht op de kerk en de schapen en koeien.

De tuin is goed omheind en echt Charlie proof. Zoals al vermeld hebben we  de hele week prachtig warm zomerweer en wandelen wat af , Vijlen, Gulpen, Vaals, Valkenburg . Een dagje blijven de baas en Charlie bij het huis die zijn toe aan een rustdag.  Ik ga dan met de bus de grens over naar Aken, beetje sightseeing en shoppen.

We wandelen heel wat af in de limburgse heuvels, een mooi afwisselend landschap met bossen en weilanden. Zo kan het zijn dat er een beek beloop heeft over de weg, met de warmte is dat een heerlijke verkoeling voor Charlie, kijk maar.

En iedere middag als we terugkwamen zagen we daar het mooie huis liggen waar wij een week met veel plezier verbleven.

Dan pakken we ons boeltje in om te verkassen naar Klarenbeek op de Veluwe. We rijden langs huis en pikken daar een ventilator op want de komende week wordt het nog warmer volgens de voorspellingen.

Deze warme week bezoeken we bijvoorbeeld Zutphen, Doesburg en Bronkhorst. Leuke oude stadjes. En tussendoor regelmatig opzoek naar zwemwater voor Charlie want het is nog warmer deze week, 30 graden met altijd zon. Het is moeilijk want of je mag niet met honden in het water, of blauwalg of teveel stroming in de rivieren.Dit huisje is heel wat minder luxe dan de week hiervoor maar heeft ook zeker zijn charme. wat we minder vonden was dat de mest van de aanwezige pony's zorgden voor veel vliegen.