Deze zomer gaan we 2 aaneengesloten weken doorbrengen in Haaksbergen en omgeving. We hebben weer een leuk huis gehuurd in het buitengebied naast een paardenkliniek , grazende schapen en een watermolen met restaurant als bijna buren. Vanuit huis kunnen we mooie wandelingen starten , maar ook gaan we regelmatig met de auto ergens wat verder weg wandelen en naar een stadje of dorpje. Mooie omgeving hier in Overijssel , afwisseling tussen open stukken groen en bossen. Regelmatig ook water in de buurt, vaak kruisen we de buurser beek. Het huis wat we huren heeft natuurlijk weer een omheinde tuin zie hier weer even de link.

Maar ook in onze directe omgeving is er genoeg te ontdekken , zoals in de Maashorst de zgn. kabouterroute, in Oss bij de Stelt.

Eind september gaan we nog een weekendje naar de Veluwe en huren een huisje in Wapenveld. Het huisje heeft een bostuin(omheind terras) maar de bomen zijn zo hoog dat we op het terras geen zon hebben , ondanks het zonnige weekend. We vonden het huis ook ( door schaduwligging) wat muffif/vochtig ruiken , jammer want verder was het een prima huis de trap naar de slaapkamers was trouwens ontzettend steil. 

8 oktober vind de jonge hondenkeuring plaats waar het nest waar Charlie de vader van is wordt gekeurd. Helaas zijn er maar 3 van de 7 pups aanwezig, wel is oma Yazoo (moeder van Charlie) gekomen.

Maak jouw eigen website met JouwWeb