4 april tegen 12 uur waren we in Deventer om van Charlie een Ossenaar te gaan maken.
Nog even een laatste babbel, papieren doornemen en wat tranen verder ging Charlie na een grote plas gedaan te hebben met ons de auto in. Omdat ik niet zo snel een mandje naar het zin kon vinden hebben we een mandje geleend van het ouderlijk huis van Charlie en dat in de bench gezet. De bench stond op de achterbank en ik ernaast. Eerst was Charlie zeer nieuwsgierig door overal zijn tanden in te zetten en rond te kruipen, toen even een dut van 20 minuten , heel diep en zo waren we 75 minuten later in Oss. Daar meteen op het gras en ja hoor, leeg laten lopen die blaas, grote jongen.
Dan naar boven... de boel binnen verkennen en dan is het leven 1 groot feest hoor, spelen, spelen.
Dan even naar buiten weer, naar beneden , geen plas. Ok, dan weer slapen en de bel oma... dan weer mee naar beneden en een grote plas. Goed zo , jongen. Samen naar boven, nu ben ik toch wel moe dus slapen op de voeten van het vrouwtje die voor de pc zit. Handig ....
Baasje gaat koken, ik leg Charlie maar in zijn bench waar hij lekker verder pit . Nadat we gegeten hebben , zet ik vast een halve schijf Rodi klaar en zie ineens dat de bak leeg is en neem Charlie vlug mee naar beneden .. helaas net de begane grond niet gehaald, plasje in de lift . Naar buiten en weer naar boven om wat te halen om de boel schoon te maken, er ligt helaas vloerbedekking in de lift. De gras bak staat voor de lift in portaal maar is meer voor de echte nood plasjes, dacht dat we dit wel zouden halen.
Achterin de auto heb ik wat foto''s gemaakt, thuis een paar . Nu heeft meneer C een botje waar hij mee speelt en kluift.
Ik zal jullie wat foto''s laten zien van de eerste dag en een filmpje ontbreekt ook niet

Maak jouw eigen website met JouwWeb