Als Charlie meegaat in de auto, zit hij achterin in een bench. Wij horen en zien hem dan niet, heerlijk rustig voor allemaal.Maar dat het ook anders kan bewijst het filmpje hiernaast , want op de terugweg vanaf het Leenderbos heeft hij het zeker 40 km. volgehouden om te janken, "roepend" om Ziva, die hij bij de wandeling ontmoet heeft. Eenmaal thuis aangekomen is de rust gelukkig snel weergekeerd en gaat hij een dutje doen, dromend over Ziva.

Op 23 december krijgen we bezoek van 2 jarige Achi en de 3 maanden oude Ciara, beide zijn Markiesjes. De baasjes gaan zelf even een paar uurtjes weg en Charlie is wel in voor een spelletje. De jongste, het teefje Ciara is niet flauw en bekt de jongens regelmatig af of bijt even stiekem, uit het niets in de poten van de mannen. Charlie laat zich niet kennen en houdt ondanks dat hij regelmatig afgebekt wordt vol,  om haar te verleiden tot een spelletje.

Achi wordt ook regelmatig door haar op zijn nummer gezet , maar dan gaan de 2 mannen even Ciara plat drukken. Even later zie je hoe het meer een leuk spel wordt tussen de 3 en soms 2.  Achi trekt zich regelmatig terug of hij speelt met Ciara en dan kijkt Charlie toe en probeert mee te doen. Heb natuurlijk het nodige beeldmateriaal daarvan, helaas zijn de filmpjes altijd wat minder maar je krijgt toch een indruk van het keten. Toen iedereen weg was heeft Charlie even gejankt om zijn vriendjes te roepen en is toen eindelijk gaan slapen.